Naše cveće...

Kao manji porodični rasadnik sa proizvodnjom u zaštićenom prostoru počeli smo 2001.godine, sada godišnje proizvodimo do 100.000 biljaka. Štićen prostor je izrađen od najkvalitetnijih materijala – „GE“ Leksan polikarbonantnih ploča, sa svom potrebnom infrastrukturom.
Cenovnik našeg cveća...


MAILING LIST

Upišite se na našu mailing listu i mi ćemo Vas redovno obaveštavati o novostima u našem gazdinstvu, i svim važnim događajima vezanim za svet cveća.
posetite naš profil
http://facebook.com/rasadnik.cveca.uzici 
Balkonsko cveće
+ Kliknite na sliku za detalje o cvetu koji Vas interesuje...
 
 
 Zapisi 1-10 od ukupno 29 zapisa.  Strana - 1 2 3
 
 
Bakopa
Bakopa

Odlikuje se loptastom formom, dobrim grananjem, izuzetno krupnim cvetovima, tolerantna prema jakom suncu, cele vegetacije neprestano cveta plavim, roze i prepoznatljivim belim cvetovima.
 
 
Balcon Noa
Pelargonium peltatum

Pripada grupi ledenih retkih muškatli. Biljka je dobrog grananja, viseće forme do 80cm, pogodna za sadnju u žardinjere i grupnu sadnju. List je srednje veličine. Cvet je prost, u ciklama koloritu.
 
 
Bidens - dvozubac
Bidens

Izuzetno kompaktan rast, obimno cvetanje i dobro grananje, viseći porast loptastog oblika i izrazito žuti cvetovi karakterišu ovu biljku.
 
 
Calliope muškatla
Pelargonium peltatum

Polupadajuće hibridne muškatle kompamtne forme, guste lisne mase i prepoznatljivo krupnog cveta
 
 
Diascija
Diascia

Cvetovi su pastelnih boja u krupnim grozdastim cvastima. Kompaktna i robusna biljka tamnozelenih listova neprekidno cveta dok su cvetovi mahom sterilni.
 
 
Dihondra
Dichondra

Tipična puzavica, strukturna vrsta idealna za mešovite aranzmane i viseće korpe. Cela biljka prekrivena je gustim belim dlačicama što joj daje baršunast izgled.
 
 
Drvena kolica


 
 
hassanin


 
 
Ledene muškatle
Pelargonium peltatum

Biljka viseće forme, pogodna za sadnju u žardinjere. Biljke su kompaktne sa mnoštvom prostih i duplih cvetova. Vole sunčana mesta i redovnu prihranu tokom sezone.